Streaming Pakketten

Kies een pakket uit die aan uw wensen voldoet

Hieronder treft u een overzicht van onze voordelige en volgeladen streamingpakketten. Zoals u ziet heeft elk pakket de beschikking over de keuze uit het Shoutcast- of Icecastplatform, een uitgebreid Centova control panel, AutoDJ functie met genoeg HD ruimte en nog veel meer!

  Budget Starter Medium Large Pro
  2,50 euro p.m. 7,50 euro p.m. 15 euro p.m. 25 euro p.m. 95 euro p.m.
Luisteraars 5 40 80 150 1000
AutoDJ tick tick tick tick tick
AutoDJ HD ruimte 500 MB 15 GB 25 GB 35 GB 50 GB
Shoutcast tick tick tick tick tick
Icecast tick tick tick tick tick
Centova Panel v3 tick tick tick tick tick
Max. Bitrate 128 kbps 128 kbps 256 kbps 512 kbps 512 kbps
Statistieken tick tick tick tick tick
24/7 Support tick tick tick tick tick
           
  bestel bestel bestel bestel bestel

Test ons nu!

U kunt bij ons vrijblijvend een testaccount aanvragen. U kunt met dit account volwaardig streamen en u krijgt een week de tijd om het account te testen. Mocht u na die week tevreden zijn, dan pas zullen wij beginnen met factureren. Wilt u testen met een testaccount ? Stuur ons een mailtje naar support@transmega.nl met het verzoek om een testaccount en u krijgt de logingegevens toegezonden.

Centova Control Panel

AutoDJ Functie

Wanneer de AutoDJ functie geactiveerd is, en u uw media (mp3 bestanden) geupload heeft naar onze FTP-server, kunt u via het control panel met een zeer uitgebreide Media Library complete playlists maken, en een uitzending met playlists programmeren.


Stream Start Pagina

Elk streaming account heeft zijn eigen start pagina. Hiermee kunt u en uw luisteraars informatie zien zoals de status van de stream en welk nummer er op dit moment gespeeld wordt, een lijst met recente tracks. Verder zijn er links aanwezig om naar uw stream te luisteren, kunnen vanaf deze pagina eventuele on-demand content gedownload worden, is er een verzoeknummer-formulier aanwezig en is er een complete wereldkaart te zien met daarom de locaties van luisteraars. Klik hier voor de start pagina van onze teststream, zo krijgt u een indruk hoe uw pagina er uit kan zien.


Uitgebreide Statistieken

Uiteraard heeft u ook inzicht in zeer uitgebreide statistieken met gedetailleerde informatie over alle aspecten van uw stream.