Meest Gestelde Vragen

Op wat voor server wordt mijn website gehost?

Wij gebruiken uitsluitend A-merk servers met minimaal dual Xeon processoren en minimaal 64 GB intern geheugen. Verder zijn onze servers voorzien van een RAID10 schijf setup. Als besturingssysteem gebruiken wij uitsluitend Debian, een variant van Linux. Als control panel gebruiken wij DirectAdmin.

Waar staan jullie servers?

Onze servers bevinden zich in een van de grootste datacenters te Schiphol-Rijk in Nederland. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat het grootste internetknooppunt ter wereld dichtbij gelegen is en zodoende onze klanten verzekerd zijn van een goede bereikbaarheid vanuit de hele wereld. We zijn aangesloten op een multi-homed netwerk met een totale capaciteit van 143 Gbit/s

Hoe snel kan ik beschikken over mijn hostingpakket

Als u betaalt via iDeal of Automatische Incasso, dan kunt u vrijwel direct beschikken over uw hostingpakket en wordt u domein ook direct geregistreerd.

Welke betalingsmethoden hanteren jullie?

Op dit moment hanteren wij iDeal en Automatische Incasso.

Wat is DirectAdmin?

DirectAdmin is een uitgebreid controlpanel waar u alle aspecten van uw hostingaccount kunt beheren zoals e-mail adressen, subdomeinen, FTP-accounts en DNS-records. Wij hebben ook Installatron toegevoegd aan DirectAdmin. Dit betekent dat u met een klik op de knop allerlei scripts en software kunt installeren op uw hostingaccount.

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Wij hebben geen dure overhead zoals telefonistes, luxe grote kantoorpanden, dure auto's etc. Wij investeren alles in ons serverpark en de automatisering hiervan. Elke keer voegen we nieuwe functies en features toe. Tevens hebben wij ervoor gekozen om geen telefonische support te geven, zodat we onze prijzen echt laag kunnen houden. Ondanks dat krijgt u via de chat of per e-mail zeer snel antwoord op uw vragen.

Wat is jullie opzegtermijn

Onze opzegtermijn is minimaal 1 maand voordat uw account verlengd wordt. Opzeggen kan simpelweg door een mailtje te sturen.

Kan ik .htaccess bestanden gebruiken?

Ja wij ondersteunen .htaccess bestanden

Welke versie van PHP en MySQL gebruiken jullie?

Op dit moment kunt u kiezen uit PHP versie 5.3, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1, en de laatste versie van de MySQL 5.6.x branche

Hoe Maak Ik Een Ticket Aan?

Volg de onderstaande drie stappen om snel een supportticket aan te maken.

  1. Klik hier om naar het ticketsysteem te gaan
  2. Klik op "Maak Nieuw Ticket Aan"
  3. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, klik op "Verstuur Ticket"

Tutorials

Binnenkort kunt u hier enkele tutorials bekijken.

Snel Contact Opnemen