In Het Kort Over Ons

Bedrijfsachtergrond

TransMega is een all-round hostingprovider, die hostingdiensten aanbiedt zoals webhosting en domeinregistratie. TransMega is een europese provider met klanten in vele europese landen. TransMega opereert vanuit haar kantoor in Ede, en heeft al 11 jaar ervaring in de hostingbranche. Onze doelstelling is om uiterst uitgebreide (Fully-Loaded) webhostingdiensten te leveren tegen een zeer laag tarief. Ook hebben wij als doelstelling om zoveel mogelijk aspecten te automatiseren, zodat kosten gereduceerd worden en het supportniveau van hoge kwaliteit is en blijft.

TransMega maakt gebruik van een uiterst professioneel redundant netwerk met een totale capaciteit van 143 Gbit/s. Alle servers zijn ondergebracht in een ultramodern datacenter te Schiphol-Rijk.

Datacenter en Servers

datacenter

Het datacenter waar onze servers zich bevinden is het Evoswitch datacenter te Haarlem. Het gehele datacenter is voorzien van professionele koeling, redundante stroomvoorziening en 24/7 bewaking. Het netwerk is multi-redundant uitgevoerd en heeft momenteel een capaciteit van meer als 2.5 Tbps.

TransMega maakt alleen gebruik van A-klasse serverapparatuur van het merk Dell. Deze servers hebben zich bewezen als hoogkwalitatief, betrouwbaar en duurzaam. Dit resulteert in een hele hoge uptime, zoals de 100% die we het afgelopen jaar gehaald hebben.

Klant Ervaringen

Het meteen opleveren van mijn hostingpakket en domeinnaam, spreekte me er aan. Met installatron had ik Joomla binnen twee tellen werkend op mijn site.

Jan Versluis, particulier

Snel Contact Opnemen